Medewerkers

"Een team van hooggeschoolde en gespecialiseerde zorgverleners staat klaar om alle mondzorgen op een optimale manier te begeleiden"

Van Boom Stefan 

Algemeen tandarts met passie voor Digitale Orthodontie

Tandarts Van Boom Stefan, tevens zaakvoerder heeft zijn praktijk te Hoboken geopend in december 1996 na voltooiing van zijn opleiding tandheelkunde aan de Vrije Universiteit te Brussel (magna cum laude)

Bij een optimale zorgverlening gebruikmakend van de laatste moderne technologieën kan een continue bijscholing niet ontbreken. Dit resulteert in een team van hooggeschoolde en gespecialiseerde zorgverleners.

In 1997 groeide zijn passie voor Digitale tandheelkunde, het combineren van IT met digitale planning. Het was dus een voor de handliggende keuze om als één van de eerste tandartsen in België te starten met het CEREC systeem. Digitale mondscanner en een CNC slijpeenheid zorgen voor het pasklaar maken van porselein kronen in 1 zittijd.  

In 2003 specialiseerde hij zich in lasertherapie

De nieuwste technologie in diagnostische beeldvorming is het gebruik van de Cone Beam CT waarbij een 3D beeld van tanden en kaaksbeen gemaakt wordt. Sinds 2014 is Tandarts Van Boom CBCT gecertificeerd.

Als hoofdtandarts neemt hij de intake van nieuwe patiënten opzich en coördineert hij het behandelplan, waarbij patiënten voor gespecialiseerde zorgen worden verwezen naar zijn verwijspraktijk MyDent. 


Tandarts Slegers Dirk

Algemeen tandarts

Per 1 februari 2020 zal tandarts Slegers Dirk niet meer werkzaam zijn in onze praktijk.

Hij heeft een nieuwe baan als tandarts in zijn solo-praktijk. Tandarts Slegers heeft 16 jaar met veel plezier gewerkt in de praktijk van Tandarts Van Boom.


Tandarts Sirokova Julija


Management-Secretaresse Tanghe Annick

Sinds 2005 maakt echtgenote van tandarts Van Boom Stefan ons team compleet als management-secretaresse.

TANDHEELKUNDIG CENTRUM ANTWERPEN - KIOSKPLAATS 97 - 2660 HOBOKEN - 038300828              Algemene Voorwaarden            Disclaimer