Onmiddellijke Kunstgebitten: Nooit zonder tanden


Beperken uw tanden uw levenskwaliteit?

Bent u het beu om steeds weer te moeten investeren in tanden die niet meer te redden zijn?

En wenst u een nieuwe start met ONMIDDELLIJKE TANDEN zonder maanden lang te moeten wachten en al die tijd zonder een kunstgebit te moeten zijn?

Dan is een ONMIDELLIJK KUNSTGEBIT voor u de juiste keuze!

Onmiddellijke kunstgebitten worden geplaatst in hetzelfde bezoek dat uw tanden worden getrokken.  Zo bent u nooit zonder tanden!

Uw Specialist


Wat zijn de voordelen van een onmiddellijk kunstgebit?

  • Onmiddellijke kunstgebitten hebben meerdere voordelen.  Het meest belangrijke voordeel is natuurlijk dat u nooit zonder tanden bent.  In hetzelfde bezoek worden uw tanden getrokken en wordt het onmiddelijk kunstgebit ingezet.  Het onmiddellijke kunstgebit wordt immers op voorhand gemaakt en ligt klaar tegen de dag van de extracties.
  • Het is ook gemakkelijker om de kleur, vorm en stand van uw natuurlijke tanden te dupliceren wanneer er nog een paar natuurlijke tanden aanwezig zijn in de mond.
  • Wanneer een onmiddellijk kunstgebit geplaatst wordt in het zelfde bezoek dat uw tanden getrokken worden, zal het onmiddellijk kunstgebit de wondes beschermen tegen ontstekingen en bloeden.
  • Met een onmiddellijk kunstgebit kan u zeer snel uw spraak aanpassen.  U zal niet moeten leren om te spreken zonder uw tanden om later als uw kunstgebit gemaakt wordt opnieuw uw spraak te moeten aanpassen.
  • Een onmiddellijk kunstgebit laat u toe om beter te kauwen in vergelijking tegenover wanneer u zonder tanden zou zijn.
  • Uw gezicht krijgt niet de kans om in te vallen met een onmiddellijk kunstgebit, zoals dat wel het geval is als u een hele tijd zonder tanden bent. 

Als ik een onmiddellijk kunstgebit laat maken, kan ik dan later nog een klikgebit laten maken?

Dit is zeker mogelijk.  Wij zullen dit met u in de praktijk bespreken.

Als ik een onmiddellijk kunstgebit laat maken, kan ik dan later nog vaste tanden op implantaten laten maken?

Dit is zeker mogelijk.  Wij zullen dit met u in de praktijk bespreken.

Waarom zijn onze onmiddellijke kunstgebitten mooi en natuurlijk

Dit komt omdat onze praktijk gebruik maakt van Digitale Smile Design.


Ook het tandlabo dat in samenwerking met tandarts Van Boom de tanden vervaardigd is ook een specialist in esthetische behandelingen.

Door de combinatie van dit alles krijgt u bij ons de beste en mooiste tanden die u kan hebben.

Wat is de kleur van de tanden?

U kan zelf de kleur van uw tanden zelf kiezen. Alle kleuren zijn mogelijk.  Van de bleachkleuren tot de echte natuurlijke tandkleuren.

Wij zullen u met onze kennis hierbij helpen.


Kwalitatieve behandelingen met persoonlijke aandacht.

Behandelingen van de beste kwaliteit geven de meest tevreden patiënten. Daarom zien wij er nauwgezet op toe dat onze behandelingen steeds de beste behandelingen zijn die u kan krijgen.

Naast de kwaliteit van de behandelingen is de persoonlijke aandacht belangrijk.  

Dit wordt steeds belangrijker met de opkomst van grote groepspraktijken en klinieken, die alles doen en waar patiënten vaak maar een nummer zijn.

Wij kunnen anders zijn. Ongebonden, gespecialiseerd en met de meest persoonlijke aandacht.


Waar kan ik terecht voor een evaluatie en alle informatie?

Om uw mondsituatie te evalueren en u te kunnen informeren, nodigen wij u uit om een afspraak te reserveren voor een informatief kennismakend onderzoek.  

Dit eerste bezoek duurt drie kwartier en heeft een vaste kostprijs van 210 euro.

De tandarts zal u tijdens dit bezoek persoonlijk onderzoeken en inlichten over de mogelijke behandelingen bij u. En natuurlijk wordt u tijdens dit eerste bezoek ook ingelicht over de mogelijke kostprijs hiervan.

Wij wensen u ondertussen nog een aangenaam verder verblijf toe op onze website en kijken er reeds naar uit om u in onze praktijk te ontmoeten.

TANDHEELKUNDIG CENTRUM ANTWERPEN - KIOSKPLAATS 97 - 2660 HOBOKEN - 038300828              Algemene Voorwaarden            Disclaimer