Mooie tanden: professionele bleaching

Witte tanden … een prachtig visitekaartje !

Uw Specialist


Tandartsen en wetenschappers van over de hele wereld zijn het eens dat de professionele bleaching de meest betrouwbare en gezondste bleaching methode is die ooit ontwikkeld is om tanden frisser en witter te maken. 


Tandbleking


Waarom werkt de professionele bleaching zo goed?

Professionele bleaching werkt zo effectief omdat het de tanden toelaat om zuurstof te absorberen.  De zuurstof van de bleaching gel dringt tot diep in de tanden door en vernietigt de interne verkleuringen.  Met als gevolg dat door het bleachen uw tanden frisser en witter worden.

Hoe lang gaat het resultaat mee?

In tegenstelling tot andere bleaching methodes kunnen de resultaten die behaald worden met de professionele bleaching volledig permanent zijn.  


Zullen mijn tanden onnatuurlijk lijken?

Neen!  Natuurlijke tanden kunnen nooit onnatuurlijk lijken.  

Voor wie is de professionele bleaching?

De professionele bleaching is - in tegenstelling tot de gewone bleachings - uitermate geschikt voor patiënten die voor hun natuurlijke tanden een frissere kleur of de witst mogelijke kleur wensen.

En dit zonder porselein facings.

Is bleaching altijd mogelijk of aangewezen?

Niet altijd.

Dit moet er tijdens het eerste bezoek - het informatief kennismakend onderzoek - door de tandarts bekeken worden.

Een alternatieve oplossing zijn dan porselein facings.


Onze gespecialiseerde kennis.

Studies hebben keer op keer aangetoond dat de belangrijkste factor voor succes de tandarts zelf is.

Onze tandartsen hebben in het verleden heel veel buitenlandse congressen en nascholingen bijgewoond.  Ook vandaag versterken zij nog steeds hun gespecialiseerde kennis door buitenlandse congressen en nacholingen bij te wonen. 

Kwalitatieve behandelingen met persoonlijke aandacht.

Behandelingen van de beste kwaliteit geven de meest tevreden patiënten. Daarom zien wij er nauwgezet op toe dat onze behandelingen steeds de beste behandelingen zijn die u kan krijgen.

Naast de kwaliteit van de behandelingen is de persoonlijke aandacht belangrijk.  

Dit wordt steeds belangrijker met de opkomst van grote groepspraktijken en klinieken, die alles doen en waar patiënten vaak maar een nummer zijn.

Wij kunnen anders zijn. Ongebonden, gespecialiseerd en met de meest persoonlijke aandacht.

Waar kan ik terecht voor een evaluatie en alle informatie?

Om uw mondsituatie te evalueren en u te kunnen informeren, nodigen wij u uit om een afspraak te reserveren voor een informatief kennismakend onderzoek.  Dit eerste bezoek duurt drie kwartier en heeft een vaste kostprijs van 210 euro.

De tandarts zal u tijdens dit bezoek persoonlijk onderzoeken en inlichten over de mogelijke behandelingen bij u. En natuurlijk wordt u tijdens dit eerste bezoek ook ingelicht over de mogelijke kostprijs hiervan.

Wij wensen u ondertussen nog een aangenaam verder verblijf toe op onze website en kijken er reeds naar uit om u in onze praktijk te ontmoeten.

 

TANDHEELKUNDIG CENTRUM ANTWERPEN - KIOSKPLAATS 97 - 2660 HOBOKEN - 038300828              Algemene Voorwaarden            Disclaimer