Relaxmaker

“Het is een vriendelijke methode om onze patiënten af te leiden en rustiger te krijgen op een aangename wijze, in alle situaties waarin onze patiënten gespannen, onrustig of zelfs angstig zijn.”

rm-cinema-gedragen

Ontspannen patiënten door de RelaxMaker

Veel patiënten zijn nerveus tijdens een bezoek aan de tandarts. De RelaxMaker is een bijzondere videobril die patiënten helpt te ontspannen op een natuurlijke manier, zodat de behandeling soepeler verloopt voor de patiënt en de behandelaar.


Veelgestelde vraag: “Is de RelaxMaker alleen geschikt bij angstige patiënten?” Ons antwoord: “Nee, de RelaxMaker is geschikt voor een grote groep patiënten in alle gevallen dat ze gespannen zijn.”


Ontspannen afleiding met speciale natuurbeelden

De videobril is compact van formaat, maar als je hem opzet merk je het grootse effect. De combinatie van beeld en geluid geeft je het gevoel dat je door een prachtig herfstbos loopt, aan een kabbelende rivier zit of uitzicht hebt op de ruisende branding. En dat allemaal vanuit de tandartsstoel! De natuurbeelden zorgen ervoor dat patiënten op een rustgevende manier worden afgeleid van de behandeling en de omgeving. De patiënt is meer ontspannen en de behandeling verloopt soepeler.

De RelaxMaker is geschikt voor jong en oud en kan worden gebruikt bij verschillende behandelingen.

TANDHEELKUNDIG CENTRUM ANTWERPEN - KIOSKPLAATS 97 - 2660 HOBOKEN - 038300828              Algemene Voorwaarden            Disclaimer